fbpx

Letih Layan Komen & PM di Page?

Kini anda tak perlu lagi stress & buang masa. Biar robot power ini buat kerja untuk anda (dan reply semuanya dalam masa tak sampai 10 saat!)

Dulu saya selalu stress bila buat iklan.

Bukan sebab takde respon atau sale, tapi sebab ramai sangat orang kita ni suka komen “PM” walaupun kita dah bagi arahan jelas dalam ayat iklan.

Kalau anda biasa buat iklan, mesti anda juga pernah kena kes yang serupa.

Nak check satu-satu komen dekat setiap post memang makan masa.

Bila dah Reply komen “PM” tu dan hantar Message dekat dia, dia ‘seen’ jer tapi tak respon.

Pulak~

Rasa cam nak nangis jer kan?

Anyway, itu kisah dulu…

Alhamdulillah sekarang saya dah tak perlu buang masa check komen dekat setiap iklan yang saya buat.

Saya dah serahkan tugas tersebut pada robot untuk settlekan.

Dia buat kerja jauh lagi cepat dari saya; tak sampai 10 saat, komen dah dibalas. Siap dia tolong hantarkan PM pada si pengomen.

Memang laju~

Bukan setakat komen di Page, kalau ada orang hantar PM pun robot tu boleh tolong reply kan.

Memang seriously sangat menjimatkan masa.

Oh, dan yang paling best…

Robot ni boleh tolong follow-up setiap orang yang pernah PM kita (ala-ala broadcast message guna Whatsapp, tapi ni guna Messenger).

PM dan Reply Komen Prospek Secara AUTOMATIK Dalam 10 Saat!

Kini.. Anda tak perlu nak buang masa PM prospek dan balas komen satu per satu. Biar software kami buatkan semua tak sampai 10 saat!

Play Video

"Wah, Bestnya! Saya Pun Nak Gunalah..."

 

Dah lihat betapa lajunya robot ini respon?

Best kan? 

Saya faham anda mesti tak sabar nak guna robot ini untuk uruskan page anda.

Tapi ada sikit lagi yang saya nak kena terangkan tentang sistem ini supaya anda betul-betul faham macam mana ia berfungsi.

Dalam robot ini, ada 2 sistem penting; kedua-duanya mempunyai fungsi yang berbeza dan saling melengkapi.

Anda boleh pilih untuk guna hanya salah satu sistem atau kedua-duanya sekali.

Berapa 'Gaji' Yang Anda Perlu Bayar Untuk Upah Robot Ini Buat Kerja 24 Jam Sehari?

Fakta:

Kalau anda upah pekerja untuk jaga Page anda sepenuh masa, paling kurang pun anda kena bayar gaji sekitar RM 1K sebulan.

Itu pun dia hanya akan respon time ofis hour dan confirm tak sepantas software ini (kurang 10 saat).

Tapi…

Kalau anda menggunakan software ini, anda hanya perlu bayar:

  • Sistem AutoPM – Hanya RM 397 setahun

Total hanya RM 33.10 Sebulan!

Anda rasa mahal?

Jom kita buat kira-kira sikit dan tengok berapa sebenarnya yang anda jimat.

1000 (gaji staff) x 12 bulan – RM 794 (AutoPM + AutoChat) = RM 11,206

Jimat sebanyak RM 11,206 setahun!

Nampak tak?

Itu baru dari segi ‘gaji’, belum ambil kira masa yang anda boleh jimat danfokus buat kerja yang lebih menguntungkan.

Lihat Sendiri Apa Kata Pembeli Yang Telah Menggunakan Software Ini..

 
 
 
 
 
 

Apa Kelebihan Software Ini?

PM Prospek Yang Berminat!

Software ini akan kesan keyword yang anda suruh kesan seperti “PM”, “saya nak”, “nak”, atau apa saja. Bila nampak orang komen sebegini, software ini akan terus pergi PM mereka mesej yang anda suruh sampaikan. Walaupun pukul 2:00 pagi. Software ini berkerja 24 jam!

 

Reply Komen Prospek!

Selepas hantar PM kepada prospek anda, software ini akan reply komen prospek anda itu tadi. Software ini boleh berikan no hotline, atau maklumkan kepada prospek anda suruh mereka cek inbox.

KEMUDIAN

 Prospesk akan dapat mesej macam gambar di bawah dalam inbox fb mereka

 

 

Viralkan Post Anda!

Bila makin banyak orang komen dekat post anda tu, maka post anda akan lebih mudah diviralkan oleh Facebook kerana post tersebut mempunyai banyak engagement!

 

 

Closing Sales Lebih POWER!

Mana tak power? Bila prospek anda komen ‘pm’, ‘nak’, software ini terus hantar mesej closing dalam 5 saat, ia membuatkan prospek terus teruja dengan layanan pantas anda!

 
 

Jika anda tidak berpuashati dengan software ini, anda boleh email kepada kami untuk permohonan refund dalam tempoh 30 hari dari tarikh bayaran. Kami akan pulangkan wang anda 100%

Masih Bertangguh? Lihat Apa Cadangan Pembeli Yang Telah Menggunakan Software Ini..

 
 
 
 
 
 
 

YA! Saya Ingin DAPATKAN Software Ini!
Harga hanyalah RM 397 SEBULAN 

RM 397 SETAHUN sahaja hari ini buat 200 yang terawal !

Bonus

Apay Yang Anda Bakal Dapat Selepas Membuat Bayaran Sekarang ?

Anda akan dapat :

1) Lesen software untuk 1 akaun FB profile yang mengandungi UNLIMITED FB page
2) Update software PERCUMA untuk 1 tahun
3) Video tutorial cara menggunakan software ini dalam 5 minit
 
 

Pembelian anda dilindungi JAMINAN PULANGAN WANG 100% 30 hari!

Klik butang di bawah untuk tutorial membeli autopm sekarang

 

Frequently Asked Question

Questions? I have answers

Ya, semestinya!

Software ini mematuhi 100% polisi Facebook, Jadi anda tak perlu risau 😉

 

Sangat mudah.

Anda tak perlu install apa-apa, just klik satu butang ‘ajaib’ untuk connect sistem ini dengan akaun Facebook anda. 

Tersangatlah senang.

Anda boleh selesai setting sistem AutoPM dalam masa kurang 10 minit (saya buat tak sampai 5 minit pun).

 

Sistem ini sangat user friendly dan senang untuk difahami.

Tapi kalau anda blur juga dan tak reti guna, anda boleh bertanya menggunakan Live Chat ataupun belek tutorial yang disediakan.

Boleh.

Kalau anda dah cuba guna sistem ini selama 7 hari dan tak berpuas hati, anda boleh dapatkan full refund (dan ofcourse akses anda kepada sistem tersebut akan ditarik balik).

Tidak. Mana-mana software berkaitan Facebook HANYA boleh digunakan untuk FB page sahaja

Tidak. Software ini adalah berbentuk web base yang mana anda hanya perlu masuk ke laman web khas kami dan boleh digunakan dimana-mana komputer/laptop.

UNLIMITED. Jika anda mahu software ini berkerja untuk kesemua post anda pun tiada masalah.

Buat masa ini, anda hanya perlu bayar RM 397 setiap tahun. Kami akan menetapkan ke harga bulanan pada bila-bila masa dari saat ini.

  • Boleh. Anda hanya perlu smartphone yang mempunyai Internet sahaja.

error: Content is protected !!